Aanstraalverlichting huren

Wilt u aanstraalverlichting huren voor scheepvaartborden? Voor de zichtbaarheid van scheepvaartborden in het donker moeten deze worden voorzien van aanstraalverlichting. Onze solar verlichting sets zijn geschikt voor tijdelijke situaties bij werkzaamheden langs de vaarweg.

Deze LED aanstraal verlichting werkt op zonne-energie en is voorzien van een accu, laadregelaar, zonnepaneel, ledlamp en automatische dag/nacht schakeling. Alle onderdelen zijn bevestigd op een robuust aluminium frame dat eenvoudig gemonteerd kan worden boven de scheepvaartborden. Deze aanstraalverlichting is door ons ontwikkeld en voldoet aan de richtlijnen scheepvaarttekens van Rijkswaterstaat.

De meest gebruikelijke aanstraalverlichting is voorzien van een 18 watt ledlamp. Afhankelijk van de grootte van het aan te stralen bord kan ook worden gekozen voor een ledlamp van 10 of 50 watt. Wij plaatsen en onderhouden de verlichting op uw werklocatie. Of haal de aanstraalverlichting op bij onze locatie in Tiel of Hendrik-Ido-Ambacht. Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten.

Telefoon: 085 864 00 15 Email: [email protected]

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Aanstraalverlichting scheepvaart

Ruime voorraad
Verhuur door heel Nederland
VCA* gecertificeerd
Service op locatie

Verlichting scheepvaarttekens en borden

Wat is aanstraalverlichting?

Scheepvaartborden langs de vaarweg moeten zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar zijn. Met aanstraalverlichting zorgt u voor een goede zichtbaarheid van scheepvaartborden in het donker. Omdat tijdelijke scheepvaartborden vaak op afgelegen locaties staan, is onze aanstraalverlichting volledig zelfvoorzienend met zonnepaneel en accu.

Om de borden goed uit te lichten is LED verlichting nodig met de juiste verspreiding van licht. Afhankelijk van de grootte van het bord moet de juiste aanstraalverlichting worden gekozen. Een gelijkmatige lichtspreiding is belangrijk voor de veiligheid van de scheepvaart. Een schipper mag immers niet worden verblind door de reflectie van de verlichting.

De juiste verlichting van vaarwegborden vergroot de veiligheid van de scheepvaart en zorgt ervoor dat uw werkzaamheden veilig kunnen verlopen.

Aanstraalverlichting huren

Wij verhuren aanstraalverlichting voor tijdelijke verkeersmaatregelen en werkzaamheden langs de vaarweg. Onze solar verlichtingsets zijn zo gemaakt dat deze op de standaard buispalen van borden kunnen worden bevestigd. Aanstraalverlichting is te huur vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden. Meer weten over het huren van aanstraalverlichting? Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Telefoon: 085 864 00 15 Email: [email protected]

Zichtbaarheid van scheepvaartborden

Bij werkzaamheden langs het water is het sterk aanbevolen om alle scheepvaartborden te voorzien van aanstraalverlichting. Vaak is dit ook een verplichting vanuit de vergunning. Onze aanstraalverlichtingssystemen zijn gebaseerd op energiezuinige LED-technologie en voldoen aan de richtlijnen van Rijkswaterstaat voor scheepvaarttekens.

In situaties waar vaste stroomaansluitingen niet altijd beschikbaar zijn, bieden onze LED solar sets een uitstekende oplossing. Deze sets bestaan uit een aluminium behuizing met een geïntegreerd zonnepaneel, batterij, solar laadregelaar, en een robuust aluminium LED armatuur. We bieden deze sets in verschillende vermogens: 10, 18 en 50 watt.

Afhankelijk van het type scheepvaartbord leveren wij een geschikt LED aanstraalarmatuur, zodat uw verlichtingsbehoeften optimaal worden ingevuld. Wilt u aanstraalverlichting voor scheepvaartborden huren voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scheepvaartbebording

Materialen op voorraad
Verhuur door heel Nederland
VCA* gecertificeerd
Service op locatie

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave