Inspecteren vanaf het water

Huur een inspectieboot voor inspectiewerkzaamheden

Gaat u met een inspectie boot inspectiewerkzaamheden uitvoeren vanaf het water? Huur dan één van onze inspectievaartuigen. Onze inspectieboten zijn te huur voor uiteenlopende werkzaamheden. Van het inspecteren van vaarwegmeubilair, kades, damwanden en steigers tot het meten van de waterkwaliteit, bodemkwaliteit of stroomsnelheid; Werkboot heeft de juiste inspectieboot. Op deze pagina vertellen we graag meer over onze inspectie boten. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen, wij kunnen u dan meteen van advies voorzien.

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Inspectieboot huren

Een inspectieboot is te huur voor werkzaamheden door heel Nederland. Omdat alle inspectieboten op een boottrailer staan zijn ze gemakkelijk over de weg te transporteren. Wij ondersteunen graag bij het transport van en naar locatie. Daarbij is een inspectieboot zowel met als zonder schipper te huur. Ook voor het uitvoeren van onderwaterinspecties kunt u bij ons terecht. Hiervoor beschikken wij over onderwaterdrones.

Telefoon: 085 864 00 15 Email: [email protected]

Waar is een inspectieboot voor te huur?

Een inspectieboot is onder andere geschikt om u te ondersteunen bij:

  • Het te water laten van een onderwaterdrone
  • Visuele inspecties vanaf het water
  • Ondersteuning bij het nemen van bodemmonsters (waterbodemonderzoek)
  • Ondersteuning bij het nemen van watermonsters
  • Inspecteren van kades, damwanden, steigers, borden en vaarroutes
  • Het inspecteren van bruggen, sluizen, stuwen en keringen

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Wat is een inspectieboot

Wat is een inspectieboot?

Onze vloot bestaat uit verschillende vaartuigen die als inspectieboot ingezet kunnen worden. De vloot is divers omdat inspectiewerkzaamheden op de meest uiteenlopende locaties uitgevoerd worden. Ieder project vraagt om andere wensen aan het vaartuig. Zoals een lage doorvaarhoogte, een kraantje om een machine mee te water te laten, een boot met kajuit en kachel voor in de winter of een kleine werkboot voor inspecties op kleine vaarwegen. Wat u ook nodig heeft, de kans is groot dat wij als specialist in werkboten de juiste inspectie boot direct leverbaar hebben. Overleg uw wensen met ons en laat u adviseren.

Inspectieboot zonder schipper huren

Het is mogelijk om een inspectieboot zonder schipper te huren. Al onze vaartuigen zijn vaarbewijs plichtig. Daarbij hebben onze boten één of meerdere marifoons aan boord. Het bezitten van het juiste vaarbewijs en een marifooncertificaat is dan ook verplicht om met één van onze werkboten het water op te mogen. Huurt u een inspectieboot zonder schipper? Dan stellen wij een ‘Bare Boat Charter’ contract op en dient u zelf te voorzien in een schipper met de juiste ervaring, certificaten en diploma’s. Wanneer u een werkboot zonder schipper huurt kunt u gebruik maken van onze cascoverzekering. Zo kunt u zorgeloos het water op.

Een inspectie boot bij Werkboot.nl

Wij zijn geen onbekende partij bij grote organisaties zoals Heijmans en Boskalis, bij bedrijven actief in de infrastructuur en bij maritieme bedrijven. Wij stellen hen in staat om blindelings te vertrouwen op onze inspectie boten en eventueel op onze schippers. Door ons grote aanbod kunnen zij voor iedere klus de juiste inspectie boot huren. Uiteraard is onze vloot voorzien van de benodigde apparatuur en van de juiste certificering. Hoewel het met name grote partijen zijn die bij ons een inspectie boot huren, is het goed om te weten dat onze prijzen ook zeer interessant zijn voor kleinere ondernemingen.

Inspectieboot met schipper huren

Huurt u een inspectieboot samen met één van onze ervaren schippers? Dan bent u verzekerd van een veilige vaart. Onze schippers hebben ervaring met het ondersteunen van de meest uiteenlopende werkzaamheden vanaf het water. Daarbij beschikken zij over alle relevante certificaten en diploma’s die nodig zijn om een inspectievaartuig te mogen besturen. Waaronder een vaarbewijs, marifooncertificaat en VCA-certificaat. Wanneer u een inspectieboot met schipper huurt zijn onze vaartuigen zowel casco als P&I verzekerd.

Waarom een inspectieboot huren bij werkboot.nl?

Onze vloot bestaat uit de meest uiteenlopende vaartuigen die u kunnen ondersteunen bij inspectiewerkzaamheden vanaf het water. Vertel ons uw wensen en wij helpen met een geschikt vaartuig. Daarbij zijn wij VCA* gecertificeerd en worden al onze vaartuigen en materialen tijdig onderhouden en periodiek gekeurd.

Bent u op zoek naar het huren van een inspectieboot? Wij helpen graag! Laat ons uw wensen weten dan bespreken wij graag de mogelijkheden. Mailen kan naar [email protected] of bel ons op 085 864 00 15.

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Heeft u nog vragen?

Wanneer u een offerte voor het huren van een inspectie boot opvraagt komen we graag met u in contact. Het kan zijn dat u nog niet weet welke inspectieboot u zoekt en of u een boot met of zonder schipper nodig heeft. Er zijn veel regels omtrent het uitvoeren van werkzaamheden op het water, zeker wanneer dit in vaarroutes gedaan wordt. Onze ervaring stelt ons in staat goed antwoord te geven op dit soort vragen en u proactief te adviseren. Voorkom verrassingen, neem nu contact met ons op.

Inspectieboot met schipper

Onze vloot aan werkboten

Onderstaande vaartuigen maken deel uit van onze vloot. Alle vaartuigen zijn te huur voor korte of lange periode. Met of zonder schipper. Klik een vaartuig aan voor alle details.

Aluminium Landingsvaartuig

Lengte: 7,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Werkboot met Davit kraan

Lengte: 6,60 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Aluminium werkbootje

Lengte: 4,50 meter
Vermogen:
30pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 2x 150pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 2x 150pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 115pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
115pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 90pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
90pk

Bekijk de details
Gemini WR650 RIB 150pk

Lengte: 6,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
HDPE werkboot 150pk

Lengte: 7,10 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Landingsvaartuig HDPE

Lengte: 10 meter
Vermogen: 2x 115pk

Bekijk de details
Werkvaartuig porter 90

Lengte: 10 meter
Vermogen: 175pk

Bekijk de details
Stormer Rescue 60

Lengte: 6,00 meter
Vermogen:
100pk

Bekijk de details
Patrouilleboot Sandelingen

Lengte: 12,70 meter
Breedte: 3,85 meter

Bekijk de details
Duarry RIB 300pk

Lengte: 7,30 meter
Vermogen: 310pk

Bekijk de details
Vaarbewijsvrij werkbootje

Lengte: 5 meter
Vermogen:
6pk

Bekijk de details
Aluminium werkboot 9.9pk

Lengte: 5 meter
Vermogen:
9.9pk

Bekijk de details
Elektrische aluminium boot

Lengte: 5 meter
Vermogen:
6kW

Bekijk de details
Fiets- en voetveer

Lengte: 8,20 meter
Aantal personen:
12

Bekijk de details

Meer weten over het huren van een inspectieboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.