Fiets- en voetveer

Fiets- en voetveer

Dit fiets- en voetveer is geschikt voor 12 personen gelijktijdig. Daarbij kunnen ook 12 personen een fiets meenemen. Dit veerpontje is geschikt om ingezet te worden bij werkzaamheden waarbij een tijdelijke veerverbinding opgezet moet worden. Bijvoorbeeld omdat een brug of de weg afgesloten is.

Een veerpont huren kan bij ons zowel met als zonder schipper. Wij werken door heel Nederland. Deze veerpont is geschikt voor de kleinere binnenwateren.

Dit voetveer voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan kleine veerponten. Daarbij zijn wij goed verzekerd en hebben onze schippers ervaring in het varen met personen. Wij verzorgen voor u het transport naar en van de werklocatie. Ook zorgen wij voor een degelijke op- en afstap aan weerskanten van de vaarweg. Zo kunnen passanten veilig naar de overkant.

Het pontje heeft aan weerskanten van de schipper bankjes waar passanten op kunnen zitten. Op het voordek is ruimte om mensen met fietsen te laten staan.

Heeft u tijdelijk een veerdienst nodig voor werkzaamheden of een evenement? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 864 00 15 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Specificaties van het vaartuig

Lengte: 8,20 meter
Breedte: 3,00 cm
Dek boven waterlijn: 46 cm
Aantal personen:
12
Rompmateriaal: Staal
Gewicht: 2600 kg

Uitrusting

  • Marifoon
  • Navigatieverlichting
  • AIS-B transponder
  • Brandblusser
  • EHBO-doos
  • Reddingsboeien

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15