Gemini WR650 RIB 150pk

Gemini WR650 RIB 150pk

De Gemini WR650 (Gemini Marine Wave Rider) RIB met 150pk buitenboordmotor is multifunctioneel inzetbaar. De boot is een meter langer dan de WR550, dit is vooral bij golven en ruig water te merken. De boot ligt stabiel in het water en is ook bij slecht weer in te zetten.

Met een tankcapaciteit van maar liefst 280 liter kunnen ook lange vaartochten of intensieve werkzaamheden zonder zorgen uitgevoerd worden. Er zijn twee zitplaatsen achter het console en één zitplaats voor het console aanwezig. Verder is deze RIB boot uitgerust met een marifoon, oranje zwaailicht, navigatieverlichting, kompas en digitale kaartplotter. Indien gewenst kan een extra marifoon en reddingsvesten bijgeleverd worden.

De 150pk Yamaha buitenboordmotor zorgt voor een topsnelheid van maximaal 70km/h. Uiteraard kan ook op lage snelheid goed gewerkt worden met deze RIB. Bijvoorbeeld als reddingsboot, veiligheidsboot, ondersteuning bij waterbouwwerkzaamheden, als crewtender of als tijdelijke boot voor overheden zoals Brandweer, Rijkswaterstaat, Politie, BOA, Waterschap of havendienst.

Ook deze RIB is over de weg te transporteren met behulp van een boottrailer. Hiervoor heeft het trekkend voertuig een minimaal trekvermogen van 1800kg nodig. Wij kunnen het transport naar en van uw werklocatie uiteraard ook verzorgen. Deze RIB is te huur met of zonder schipper. Onze ervaren schippers ondersteunen u graag bij uw werkzaamheden vanaf het water.

Gemini WR650 RIB huren

Wilt u meer weten over RIB's? Bekijk dan de pagina RIB huren van deze website. Hier leest u alles over Rigid Inflatable Boats. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 078 78 78 234 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Specificaties van het vaartuig

Merk: Gemini
Type: WR650
Lengte: 6,50 meter
Breedte (buitenzijde): 2,40 meter
Diepgang: 0,60 meter
Motorvermogen: 150PK
Classificatie: CE/C
Rompmateriaal: Polyester

Registratienummer: 2-YD-822
Gewicht op trailer: 1800kg

Uitrusting:

  • Navigatieverlichting
  • Brandblusser
  • EHBO-doos
  • Oranje knipperlicht
  • Marifoon
  • Boottrailer 1800kg

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15