Gemini WR550 RIB 90pk

Gemini WR550 RIB 90pk

Deze Gemini WR550 RIB met 90pk buitenboordmotor is uitermate geschikt om te worden gebruikt als reddingsboot, coachboot, voor ondersteuning bij evenementen of andere werkzaamheden vanaf het water.

Om ook in het donker veilig te kunnen varen is het vaartuig uitgerust met navigatieverlichting ook heeft de RIB een oranje zwaailicht en de nodige veiligheidsmiddelen zoals een brandblusser, EHBO-doos en noodpeddels. De RIB boot biedt een zitplaats aan maximaal drie personen. Dit maakt deze RIB uitermate geschikt om ingezet te worden als reddingsboot, coachboot of voor ondersteuning bij werkzaamheden. Heeft u aanvullende wensen voor de uitrusting van deze RIB? Laat het ons weten.

Deze boot is over de weg te vervoeren door middel van een boottrailer. Hiervoor heeft het trekkend voertuig een trekvermogen van minimaal 1150kg nodig. De trailer is voorzien van een eigen kenteken. Alles weten over RIB boten en het huren van een rib? Bekijk dan de pagina RIB huren van onze website. 

Ook voor het huren van ander soort vaartuigen kunt u bij ons terecht. Zo bestaat onze vloot uit vrijwel onverwoestbare HDPE boten, kunt u een aluminium boot huren en hebben wij landingsvaartuigen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden vanaf het water. Bekijk de vlootpagina van deze website voor het hele overzicht aan vaartuigen.

Gemini WR550 RIB huren

Deze Gemini WR550 RIB met 90pk buitenboordmotor is zowel met als zonder schipper te huur. Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 864 00 15 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Specificaties van het vaartuig

Merk: Gemini
Type: WR550
Lengte: 5,50 meter
Breedte: 2,30 meter
Diepgang: 0,40 meter
Motorvermogen: 90PK
Brandstof: E5/E10
Rompmateriaal: Polyester
Registratienummer: 5-YB-020
Bouwjaar: 2018
Gewicht op trailer: 1150kg
Aansluiting trailer: 13-polig

Uitrusting:

  • Navigatieverlichting
  • Brandblusser
  • EHBO-doos
  • Oranje knipperlicht
  • Pega trailer 1150kg
  • Anker
  • Noodpeddels

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15