Aluminium Landingsvaartuig

Aluminium Landingsvaartuig

Dit aluminium landingsvaartuig met haar vele opties een echt werkpaard. Zo is het vaartuig voorzien van kachel, dieptemeter, digitale kaartplotter, marifoons, zwaailicht, AIS, navigatieverlichting, werkverlichting, noodmotor en de noodzakelijke veiligheidsmiddelen. Ook is er een 230 volt aansluiting aanwezig met een werkplek voor een laptop.

Het landingsvaartuig is uitermate geschikt om personen, kleine voertuigen en materialen eenvoudig aan boord te nemen en te vervoeren. Binnen in de kajuit is plaats voor maximaal 6 personen. Het dek is groot genoeg om een Quad te kunnen vervoeren. Dankzij de bedienbare klep voorop de boot kunnen ook op het water bijvoorbeeld een ballenlijn, onderwaterdrone, of andere apparaten te water worden gelaten voor het uitvoeren van onderwaterinspecties.

De werkboot van aluminium is over de weg te transporteren middels een boottrailer. Hiervoor moet het trekkend voertuig een minimaal trekvermogen van 2700kg hebben. Uiteraard verzorgen wij ook graag het transport naar en van locatie. Daarbij kunt u bij ons een ervaren schipper huren die u kan ondersteunen bij het varen met deze werkboot. Naast dit landingsvaartuig van aluminium hebben wij ook een HDPE boot landingsvaartuig in onze vloot. Bekijk het hele overzicht van vaartuigen.

Bekijk ook de pagina landingsvaartuig van onze website voor meer informatie. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen voor het huren van dit vaartuig? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 864 00 15 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

landingsvaartuig aluminium

Specificaties van het vaartuig

Merk: Alukin
Type: CW750
Lengte: 7,50 meter
Breedte: 2,42 meter
Diepgang: 0,90 meter
Motorvermogen: 200pk Yamaha
Classificatie: CE/C

Registratienummer: 2-YD-195
Bouwjaar: 2019
Gewicht op trailer: 2700kg

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15