Aluminium werkbootje

Aluminium werkbootje

Deze aluminium Tinn-Silver 450 met 30pk buitenboordmotor is een multifunctioneel werkbootje voor werkzaamheden op de kleinere wateren. Er zijn zitplaatsen voor 4 personen aanwezig. Ook is het bootje geschikt om enkele materialen mee te vervoeren. Het vaartuig is verder uitgerust met navigatieverlichting voor werkzaamheden in het donker, een 12-volt aansluiting en de nodige veiligheidsmiddelen zoals brandblusser, noodpeddel en EHBO-doos. Een handmarifoon en/of reddingsvesten kunnen optioneel worden bijgeleverd. Onze vaartuigen zijn beschikbaar voor verhuur door heel Nederland.

De boot is standaard een snelle motorboot waarvoor een vaarbewijs verplicht is. Het is mogelijk om de motor te begrenzen zodat er ook zonder vaarbewijs gevaren kan worden. Deze aluminium werkboot heeft een bijpassende boottrailer met een totaalgewicht van 750kg zonder eigen kenteken en een 13-polige stekker. Een witte kentekenplaat van het trekkend voertuig is hiervoor nodig.

Wilt u meer informatie over het huren van dit werkbootje of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 864 00 15 of stuur een e-mail naar [email protected]

Tarieven verhuur

€ 300,- excl. btw per dag
€ 550,- excl. btw per week
€ 480,- excl. btw per week vanaf 3 aaneengesloten weken

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Specificaties van het vaartuig

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15