Werkboot met Davit kraan

Werkboot met Davit kraan

Deze handzame werkboot met Davit kraan is geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden vanaf het water. Met de Davit kraan en elektrische lier kunnen kleine machines te water worden gelaten. Bijvoorbeeld machines voor het nemen van bodemmonsters of onderwater drones. Het duikluik kan ook gebruikt worden voor het te water laten van ballenlijnen, kleine machines, materialen of duikers. Onze vaartuigen zijn beschikbaar voor verhuur door heel Nederland.

Wanneer het vaartuig voor duikondersteuning ingezet wordt kan de buitenboordmotor worden voorzien van propeller bescherming. Het Davit kraantje is afneembaar en kan maximaal 250 kilo hijsen. Het kraantje is uitgerust met een elektrische lier met 40 meter staalkabel. Daarnaast is er een elektrische schootlier aanwezig om bijvoorbeeld het anker of andere lijnen binnen te halen. De davit kraan en het duikluik zijn ook uitermate geschikt voor het te water laten van een onderwaterdrone voor het uitvoeren van onderwaterinspecties.

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Technische uitrusting van het vaartuig

Het vaartuig is verder uitgerust met een marifoon, digitale kaartplotter met dieptemeter, navigatieverlichting, duwsteven, sleepbolder, duikluik en oranje zwaailicht. De boot is 6,60 meter lang en voorzien van een 150pk buitenboordmotor. Hiermee is een topsnelheid van ongeveer 55km/h te behalen. De schipper van deze werkboot moet minimaal in het bezit zijn van een vaarbewijs en marifooncertificaat.

Deze werkboot is gemaakt van aluminium. Er is een extra laag op de kiel van deze aluminium werkboot gelast zodat ook veilig afgemeerd kan worden op lastig bereikbare locaties. De boot is over de weg te transporteren middels een boottrailer. Hiervoor moet het trekkend voertuig een minimaal trekvermogen van 2700kg hebben. Het transport naar en van locatie kan ook door ons verzorgd worden.

Werkboot huren met of zonder schipper

Deze en andere boten kunnen zowel met als zonder schipper worden gehuurd. Meer informatie over het huren van vaartuigen is op deze website te vinden. Bijvoorbeeld een RIB huren, een landingsvaartuig huren of een inspectieboot huren voor werkzaamheden vanaf het water. 

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 864 00 15 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

werkboot aluminium

Specificaties van het vaartuig

Lengte: 6,60 meter
Breedte: 2,40 meter
Diepgang: 0,50 meter
Vermogen: 150pk benzine
Classificatie: CE/C
Maximaal laadvermogen: 950kg
Totaalgewicht incl. trailer: 2500kg
Stekker trailer: 13-polig
Bouwjaar: 2015
Registratienummer: 1-YF-165

Uitrusting:

 • Navigatieverlichting
 • Hoorn
 • Brandblusser
 • EHBO-doos
 • Marifoon
 • AIS-B transponder
 • Oranje zwaailicht
 • Davit kraan
 • Duikluik
 • Duwsteven
 • Dieptemeter
 • Kaartplotter

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15