Stormer Rescue 60

Stormer Rescue 60

De Stormer Rescue 60 (R60) is een zeer degelijk gebouwde aluminium werkboot met een Yamaha 100pk buitenboordmotor. Dit model wordt ook door de Nederlandse brandweer en Politie gebruikt. Deze werkboot is gemaakt van 5mm dik zout water bestendig aluminium. De boot is voorzien van een duikluik, twee geveerde stoelen, werkverlichting, navigatieverlichting en de nodige veiligheidsmiddelen zoals een anker, EHBO-doos en brandblusser.

De navigatiebeugel (A-frame) is neer te klappen zodat de boot ook onder lage bruggen door kan varen. De klep van het duikluik is te verwijderen zodat het duikluik vrij is met voldoende werkruimte. Deze boot is hierdoor erg geschikt om in te zetten als reddingsboot of voor ondersteuning bij duikwerkzaamheden. Omdat het deurtje volledig verwijderd kan worden kan er ook met een open duikluik gevaren worden. Onze vaartuigen zijn beschikbaar voor verhuur door heel Nederland.

Deze aluminium werkboot is dan ook zeer geschikt voor duikassistentie of gebruik door overheidsdiensten zoals politie, toezicht en handhaving of brandweer. Wilt u deze Stormer Rescue 60 huren? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 085 864 00 15 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Achter het ruime console zijn twee geveerde Shark seats (jockey seats) aanwezig. Deze geveerde stoelen geven de bemanning een comfortabele vaart. Ook wanneer de weersomstandigheden slechter zijn. De boot biedt voldoende opbergvakken die goed afsluitbaar zijn. Voor de console is een derde zitplaats voor opvarenden aanwezig. Het dek voor de console biedt voldoende werkruimte voor uw werkzaamheden met het vaartuig. Zowel voor als achter op de boot zijn stevige bolders aanwezig. Deze maken het vastleggen van de boot aan een kade of steiger erg eenvoudig.

Varen met de werkboot

Deze werkboot is gebouwd met een CE-C markering. Dit maakt de boot geschikt om te varen op alle binnenwateren zoals rivieren, kanalen, meren en andere vaarwegen. Zowel op zout als op zoetwater. Dankzij de zeer beperkte hoogte door het neerklapbare A-frame, kan de boot ook worden gehuurd voor gebruik in watergangen en grachten met lage bruggen. Zoals in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag, Breda en tal van andere grote en kleine steden.

Specificaties van de werkboot

De boot is 5,30 meter lang en 2,30 meter breed. De diepgang is ongeveer 0,50 meter afhankelijk van de belading en het aantal personen aan boord. Het leeggewicht van de boot is rond de 1200kg. Rondom deze aluminium boot is voldoende rubberen fendering aangebracht zodat veilig afgemeerd kan worden aan andere vaartuigen of aan de kade. Onderaan deze pagina zijn alle specificaties van dit vaartuig te vinden.

Stormer werkboot huren

Deze Stormer Rescue 60 is zowel met als zonder schipper te huur. Omdat het vaartuig op een boottrailer staat kan deze door heel Nederland worden ingezet. Heeft u specifieke wensen voor het huren van deze Stormer werkboot? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Specificaties van het vaartuig

Lengte: 6,00 meter
Breedte: 2,30 meter
Diepgang: 0,50 meter
Vermogen: 100pk benzine
Classificatie: CE/C
Maximaal laadvermogen: 950kg
Totaalgewicht incl. trailer: 2000kg
Stekker trailer: 13-polig
Bouwjaar casco: 2019
Bouwjaar motor: 2022
Registratienummer:

Uitrusting:

  • Navigatieverlichting
  • 2- geveerde stoelen
  • Brandblusser
  • EHBO-doos
  • Duikluik
  • Werkverlichting

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15