Gemini WR780 RIB 300pk

Gemini WR780 RIB 300pk

Deze Gemini WR780 RIB met 300pk buitenboordmotor is gebouwd voor het bevaren van de grote rivieren, meren en voor op zee. De boot is 7,80 meter lang en iets minder dan 3 meter breed. Zo kan deze snelle RIB moeiteloos worden gehuurd voor activiteiten op bijvoorbeeld de Westerschelde, Oosterschelde, Haringvliet, Grevelingen, Ijsselmeer, Markermeer, Waddenzee of op één van de grote rivieren van ons land.

De 300pk buitenboordmotor zorgt voor een topsnelheid van rond de 46 knopen (85km/h). Aan boord zijn zitplaatsen aanwezig voor maximaal 5 personen. Dit kan op verzoek worden uitgebreid naar 7 personen. Op het voordek is ruimte genoeg om diverse materialen over het water te kunnen vervoeren.

Deze grote RIB is uitgerust met twee marifoons, een AIS-B transponder, digitale kaartplotter met dieptemeter en sonar (sidescan en downscan), navigatieverlichting, oranje zwaailicht en de nodige veiligheidsmiddelen. Indien het te bevaren gebied dit eist kan het vaartuig aanvullend worden uitgerust met een radarreflector.

Wilt u alles weten over de Rigid Inflatable Boat? Bekijk dan de pagina over het huren van een RIB boot op onze website.

Gemini WR780 RIB huren

Deze RIB komt uit de X-class serie van de Zuid-Afrikaanse RIB producent Gemini Marine. Voor dit vernieuwde model zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van het technisch ontwerp, betrouwbaarheid, bouwkwaliteit, duurzaamheid en het gebruik van nieuwe technieken en materialen, waaronder vacuüm infusie en een foam filled hull. De RIB is gebouwd volgens de ISO 6185 normering en voorzien van CE-klasse B markering.

Het vaartuig is over de weg te transporteren op een boottrailer. Het totaalgewicht van deze trailer met boot is 2700kg. Wanneer u zelf het transport uitvoert moet het trekkend voertuig dit gewicht minimaal mogen trekken. Uiteraard kunt u bij het huren van deze RIB ook het transport door ons laten verzorgen.

Deze snelle RIB is zowel met als zonder onze schipper te huur. Wanneer u kiest voor één van onze ervaren schippers dan bent u verzekert van een veilige vaart. Meer weten over dit vaartuig of een offerte opvragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 078 78 78 234 of stuur een e-mail naar [email protected]

Offerte aanvragen 
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave


Specificaties van het vaartuig

Merk: Gemini
Type: WR780
Lengte: 7,80 meter
Breedte (buitenzijde): 3,10 meter
Diepgang: 0,70 meter
Motorvermogen: 300PK
Classificatie: CE/B
Rompmateriaal: Polyester

Registratienummer: 9-YD-835
Bouwjaar: 2021
Gewicht op trailer: 2700kg

Uitrusting:

  • Navigatieverlichting
  • Brandblusser
  • EHBO-doos
  • Hoorn/speaker
  • Radarreflector
  • Oranje knipperlicht
  • Humminbird kaartplotter met dieptemeter en sonar
  • Marifoon (2x)
  • Pega trailer 2700kg

Meer weten over het huren van deze werkboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15