Rigid Inflatable Boat

RIB huren Rotterdam

Op zoek naar het huren van een RIB in Rotterdam? Wij verhuren RIB’s van klein tot groot. Met of zonder schipper. Onze vloot bestaat uit meerdere professionele RIB’s (Rigid Inflatable Boats). Alle RIB boten zijn volledig uitgerust om voor beroepsmatige of overheidsdoeleinden ingezet te worden. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden, als reddingsboot, voor toezicht & handhaving of als crewtender. Onze vaartuigen worden uitsluitend voor bedrijfsmatige activiteiten verhuurd.

Een overzicht van al onze RIB’s is onderaan deze pagina te vinden. Wij hebben RIB’s van 5 tot 8 meter. Met een motorvermogen tussen de 90pk en de 300pk. Alle boten zijn over de weg te vervoeren doormiddel van een boottrailer. De vaartuigen zijn aanvullend uitgerust met marifoon, navigatieverlichting, digitale kaartplotter, oranje knipperlicht en de nodige veiligheidsmiddelen. De gedetailleerde uitrusting is per boot te bekijken. Wij verhuren niet alleen RIB's in Rotterdam. Onze boten ook door heel Nederland en daarbuiten te huur. Bekijk hiervoor de RIB huren pagina van onze website.

Telefoon: 085 864 00 15 E-mail: [email protected]

Snelle RIB huren in of rondom Rotterdam

Een RIB huren Rotterdam of in de buurt van Rotterdam? De professionele RIB boten van Werkboot.nl worden dagelijks op het water van Rotterdam ingezet voor een breed scala aan werkzaamheden. Van inspecties en controles op het water tot film werkzaamheden en begeleiding van sportevenementen, u kunt het zo gek niet bedenken of onze RIB boten worden ervoor gebruikt. Tussen onze opdrachtgevers vindt u onder andere de brandweer, politie, bouwbedrijven en nautische bedrijven. Omdat onze opdrachtgevers dagelijks op ons materieel moeten vertrouwen, kunt u ook erop vertrouwen dat een RIB huren Rotterdam bij Werkboot.nl de hoogste bedrijfszekerheid geeft.

Rib huren Rotterdam

Moderne vloot
Verhuur door heel Nederland
VCA* gecertificeerd
Service op locatie
Ervaren schippers

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Rib met schipper

RIB huren Rotterdam met schipper

U kunt een RIB huren van 5 tot 8 meter. De motoren van de RIB boten lopen uiteen van 90 tot 300 pk. Welke RIB u het beste kunt gebruiken, hangt af van uw werkzaamheden. Voor een RIB varen heeft u een vaarbewijs nodig. Bij een boot huren met schipper hoeft u hier niet naar om te kijken. Ons bedrijf is VCA* gecertificeerd en onze schippers hebben de juiste diploma’s en certificaten om RIB boten tot 12 meter te mogen besturen. Bij onze RIB huren Rotterdam met schipper, is het vaartuig bovendien casco en P&I (Protection & Indemnity) verzekerd.

RIB boot voor in de Rotterdamse haven

Zoekt u een oplossing voor RIB boot Rotterdamse haven huren? Ons bedrijf is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze boten worden dagelijks in heel Nederland ingezet. Bij uw aanvraag bespreken wij uw wensen en zorgen ervoor dat de boot klaar staat bij ons, of dat wij hem leveren op de door u gewenste bestemming, bijvoorbeeld in de Rotterdamse haven. Een RIB boot voor de Rotterdamse haven huren is ideaal. De stabiele ligging maakt het inspecteren of werken vanaf de boot veilig en prettig. Alle boten zijn in top conditie en de bedrijfszekerheid is daardoor zeer hoog. Dit maakt dat grote partijen, waarvoor betrouwbaarheid van vaartuig, levering en uitrusting een rol spelen, voor Werkboot.nl kiezen.

Uitrusting van onze RIB boten

De uitrusting RIB boten verschilt en de keuze hangt af van wat u nodig heeft. Bij een RIB boot huren Rotterdam, kunt u op basis van de benodigde uitrusting van uw RIB een boot kiezen. Standaard bieden wij RIB boten met:

  • Navigatieverlichting;
  • Marifoon;
  • Een Digitale kaartplotter;
  • Dieptemeter;
  • Zwaailicht;
  • Een veiligheidspakket zoals EHBO doos, brandblusser en nood peddels;
  • Reddingsvesten.

Zoals u ziet, zijn wij zeer goed voorbereid. Maar, bekijk ook zeker onze vloot om te zien hoe elke RIB boot uitgerust is. Voor beschikbaarheid van een specifieke boot, neemt u gerust contact met ons op.

Kosten en offerte RIB huren

De prijs van een RIB huren bedraagt vanaf 350 euro per dag. Uiteraard is grootte van de boot, tijdsduur van RIB huren Rotterdam, en bijvoorbeeld brandstof van invloed op de prijs. Wij maken altijd een offerte op maat en zorgen na akkoord dat de RIB op de afgesproken tijd en plaats klaar ligt. Ervaar de dienstverlening en de boten van Werkboot.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw RIB huren Rotterdam of elders in Nederland. Zit u meer in de buurt van Zeeland? U kunt ook een RIB huren Zeeland.

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

De RIB's uit onze vloot

Bekijk hier de rib's uit onze verhuurvloot. Naast deze rib's bestaat onze vloot uit tal van andere vaartuigen. Staat uw gewenste vaartuig er niet bij? Bekijk hier onze gehele vloot. Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 2x 150pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 2x 150pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 115pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
115pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 90pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
90pk

Bekijk de details
Gemini WR650 RIB 150pk

Lengte: 6,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Duarry RIB 300pk

Lengte: 7,30 meter
Vermogen: 310pk

Bekijk de details

Meer weten over het huren van een RIB?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15