Hydrografische surveys

Survey boot huren

Bij een survey boot huren is betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid zeer belangrijk. Omdat met dit type boot tal van technische onderzoeken uitgevoerd kunnen worden, hebben wij een vloot van uiteenlopende boten. Wij voeren desgewenst de werkzaamheden voor u uit met single beam of multibeam sonar. Wij zorgen voor alles eromheen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of lees verder voor meer informatie. Laat ons uw wensen weten en wij helpen graag! Mailen kan naar [email protected] of bel ons op 085 864 00 15

Verhuur van survey boten en peilboten voor hydrografisch onderzoek

Op zoek naar het huren van een survey boot of peilboot voor het uitvoeren van surveywerkzaamheden? Wij verhuren diverse meetvaartuigen waarmee u uw werkzaamheden uit kunt voeren. Daarbij hebben wij vaartuigen die zijn voorzien van een moonpool. Zo kunt u eenvoudig met eigen apparatuur aan de slag voor het uitvoeren van single- of multibeam hydrografische surveys.

Survey boot met goede werkplek

Onze vloot bestaat uit peilboten van 6 tot 10 meter. Al onze survey boten zijn voorzien van een goede werkplek met ruimte voor een laptop of extra schermen. Daarbij is er een 230V stroomvoorziening aanwezig. De meeste vaartuigen zijn over de weg te transporteren met behulp van een boottrailer. Zo kunnen vaartuigen worden gehuurd voor werkzaamheden door het hele land.

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Wat is een landingsvaartuig

Survey boot met certificaat van onderzoek CVO

Eén van onze vaartuigen is gecertificeerd met een CVO (Certificaat Van Onderzoek). Daarmee kan dit vaartuig niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België worden ingezet. Deze peilboot is van alle gemakken voorzien. Zo is er een ruime werkplek, toilet, drinkwatervoorziening en kachel aanwezig. Dit vaartuig is uitsluitend samen met één van onze ervaren schippers te huur. Meer informatie over deze surveyboot is op onze vloot pagina te vinden.

Meetvaartuig met moonpool huren

Eén van onze vaartuigen is uitgevoerd met een moonpool. Hierdoor kan eenvoudig wisselende apparatuur gebruikt worden bij het uitvoeren van de surveywerkzaamheden. Wilt u weten of uw apparatuur op onze boot past? Wij controleren dit samen met u.

Kosten van een survey of expertise boot huren

Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor een expertise boot huren, vraagt u een offerte aan. De reden dat we niet online vastgestelde prijzen kunnen vermelden, heeft met veel factoren te maken. Uiteraard is het type boot van invloed op de prijs, maar ook de locatie speelt mee in de kosten. Wij kunnen de boot overal in Nederland afleveren, of u kunt op afspraak de boot bij ons afhalen. Ervaring in rijden met een boottrailer is hiervoor wel een vereiste, hetzelfde geldt uiteraard in het varen ermee.

Met of zonder schipper varen

U kunt een survey boot huren met of zonder schipper. Wilt u een boot huren met schipper, dan hoeft u zich over het transport en de crew geen zorgen te maken. U heeft een goede werkplek om uw metingen te verrichten en eventueel onderzoek direct op locatie uit te voeren. Zoals u reeds gelezen heeft, is een CVO gecertificeerd vaartuig huren alleen mogelijk met schipper. Ook indien het vaartuig niet CVO gecertificeerd hoeft te zijn, is er nog steeds een vaarbewijs verplichting. Indien u zelf een vaarbewijs heeft, kunt u een boot huren voor zelf varen. Indien u specifiek zoekt naar een vaarbewijsvrije werkboot dan is dit ook mogelijk. In deze gevallen gaat het dan echter om een kleinere boot die zeer beperkt voor survey werkzaamheden geschikt is. In de meeste gevallen is een survey boot met schipper huren de beste keus indien u zelf niet in het bezit bent van een vaarbewijs en geen schipper heeft.

Waarom een survey boot huren bij Werkboot.nl

Wij beschikken over een zeer diverse vloot aan vaartuigen die geschikt zijn om te gebruiken als survey boot, peilboot of meetvaartuig. Onze vaartuigen zijn eenvoudig te transporteren en daardoor in heel Nederland in te zetten. Ook zijn wij VCA* gecertificeerd en ondersteunen graag met een schipper en/of het transporteren van het vaartuig naar uw werklocatie.

Survey boot voor diverse soorten onderzoek

Bij een survey boot huren, is het belangrijk om aan te geven wat voor onderzoek u gaat verrichten en op welke locatie dit is. Wij zijn zeer ervaren op met name de Nederlandse wateren en kunnen vaak al advies geven over waar welke boot het beste zal presteren. Bij werkzaamheden rondom infrastructuur of in bepaalde gebieden kunnen ook specifieke regels gelden. Gaat u een survey boot huren om onderzoek te doen naar infrastructuur, voor milieu- of ecologisch onderzoek of onderzoek met drones? Wij denken graag met u mee door de juiste boot survey combinatie.

Wat zijn de volgende stappen bij een survey boot huren?

Om meer informatie te krijgen en om een survey boot te huren bij Werkboot.nl zijn er meerdere opties. Wanneer u al precies weet welke boot u zoekt, kunt u onze vloot bekijken. Weet u dit nog niet precies, maar weer u al wel hoe de survey eruit komt te zien en waar en wanneer deze plaats moet vinden? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u eerst vrijblijvend overleggen? Dan neemt u het makkelijkste telefonisch of per mail contact op. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 9:00 uur en 20:00 uur bereikbaar.

Bent u opzoek naar het huren een surveyboot? Laat ons uw wensen weten en wij helpen graag! Mailen kan naar [email protected] of bel ons op 085 864 00 15.

Survey boot

Bekijk onze vloot

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Onze vloot aan werkboten

Onderstaande vaartuigen maken deel uit van onze vloot. Alle vaartuigen zijn te huur voor korte of lange periode. Met of zonder schipper. Klik een vaartuig aan voor alle details.

Aluminium Landingsvaartuig

Lengte: 7,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Werkboot met Davit kraan

Lengte: 6,60 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Aluminium werkbootje

Lengte: 4,50 meter
Vermogen:
30pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 2x 150pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 2x 150pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 115pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
115pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 90pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
90pk

Bekijk de details
Gemini WR650 RIB 150pk

Lengte: 6,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
HDPE werkboot 150pk

Lengte: 7,10 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Landingsvaartuig HDPE

Lengte: 10 meter
Vermogen: 2x 115pk

Bekijk de details
Werkvaartuig porter 90

Lengte: 10 meter
Vermogen: 175pk

Bekijk de details
Stormer Rescue 60

Lengte: 6,00 meter
Vermogen:
100pk

Bekijk de details
Patrouilleboot Sandelingen

Lengte: 12,70 meter
Breedte: 3,85 meter

Bekijk de details
Duarry RIB 300pk

Lengte: 7,30 meter
Vermogen: 310pk

Bekijk de details
Vaarbewijsvrij werkbootje

Lengte: 5 meter
Vermogen:
6pk

Bekijk de details
Aluminium werkboot 9.9pk

Lengte: 5 meter
Vermogen:
9.9pk

Bekijk de details
Elektrische aluminium boot

Lengte: 5 meter
Vermogen:
6kW

Bekijk de details
Fiets- en voetveer

Lengte: 8,20 meter
Aantal personen:
12

Bekijk de details

Meer weten over het huren van een surveyboot?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Laat hieronder uw gegevens achter en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15