RIB huren Friesland

Huur een RIB in Friesland met of zonder schipper

Wilt u een professionele RIB huren in Friesland? Wij hebben een groot aantal RIB’s (Rigid Inflatable Boat) in onze verhuurvloot. Een RIB of rubberboot is voor professionele doeleinden te huur met of zonder schipper. Zoals voor bedrijven en overheden. Wij ondersteunen u graag aanvullend met transport, te water laten, reddingsvesten en/of ervaren schipper. Zoekt u een deskundige partij voor RIB huren Friesland? Dan is Werkboot.nl uw partner.

Een overzicht van al onze RIB boten is onderaan deze pagina te vinden. Hier ziet u RIB’s van 5 tot 8 meter. Met een motorvermogen wat varieert tussen de 90pk en de 300pk. Alle boten zijn over de weg te vervoeren doormiddel van een boottrailer. Een RIB is op deze manier door heel Friesland te huur. Onze vaartuigen worden uitsluitend voor bedrijfsmatige activiteiten verhuurd.

U kunt bij ons een RIB huren vanaf één dag tot meerdere weken of zelfs maanden. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van overheidsdiensten, toezicht en handhaving, inspectiewerkzaamheden of andere bedrijfsmatige toepassingen. Naast het huren van een RIB in Friesland zijn onze boten ook door heel Nederland en daarbuiten te huur. Bekijk hiervoor de RIB huren pagina van deze website.

Telefoon: 085 864 00 15 E-mail: [email protected]

Wij leveren moderne vaartuigen die altijd in een perfecte staat van onderhoud zijn. Dagelijks vertrouwen professionals voor tal van doeleinden op onze boten. Voor vrijwel alle werkzaamheden hebben wij de juiste boot. Kies bij een RIB huren Friesland uit een boot van 5 tot 8 meter en van 90 tot maar liefst 300 pk! Huur een RIB met schipper of zonder schipper in Friesland via Werkboot.nl.

Rib huren Friesland

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Rib met schipper

Varen met een snelle RIB in Friesland

Friesland is één van de meest waterrijke provincies van ons land. De Waddenzee en het Ijsselmeer grenzen aan Friesland. Daarnaast kent de provincie een aantal grote meren zoals het Tjeukemeer, Slotermeer, Sneekermeer, Heegermeer en de Fluessen. De grotere vaarwegen in Friesland zijn het Van Harinxmakanaal en het Prinses Margrietkanaal. De maximale vaarsnelheid is 8 km per uur, op het Prinses Margrietkanaal is de maximale snelheid 12 km per uur. Sommige meren kennen een snelvaargebied. Hiervoor is een vignet nodig.

Onze RIB’s zijn door heel Friesland te huur. Bijvoorbeeld in Harlingen, Makkum, Dokkum, Franeker, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Grou, Heerenveen en Lemmer. Voor het besturen van één van onze RIB boten is altijd een vaarbewijs verplicht. De meeste boten zijn uitgerust met een marifoon waardoor ook een marifooncertificaat verplicht is.

Een RIB huren bij Werkboot.nl

Bent u op zoek naar het huren van een RIB in Friesland? Dan bent u bij Werkboot.nl aan het juiste adres. Wij zijn VCA* gecertificeerd en u betaalt bij ons geen borgkosten.

Bij ons kunt u zowel een RIB met schipper huren als een RIB zonder schipper huren. Wij helpen graag met één of meer van onze RIB’s en schippers. Mailen kan naar [email protected] of bel ons op 085 864 00 15.

Waarvoor een RIB huren in Friesland?

De RIB boot huren in Friesland, wordt veel gedaan door professionals. Voor toezicht en handhaving, inspecties of zelfs als reddingsboot worden onze RIB boten ingezet. Ze zijn zo stabiel, dat filmen vanaf een RIB boot mogelijk is. Heeft u een andere toepassing waarvoor u een RIB boot huren wilt, of vraagt u zich af welke boot huren in Friesland u het beste resultaat en de beste ervaring zal geven? Vanuit onze expertise denken wij graag mee. Neem contact met ons op.

RIB huren IJsselmeer

Op het IJsselmeer is het tijdens werkzaamheden belangrijk om stabiel en veilig te kunnen varen. Bij een RIB huren voor het varen in het IJsselmeer, denken we graag mee welke boot het beste is voor uw werkzaamheden. De RIB boot met stuur en binnenboordmotor huren biedt absoluut de beste vaareigenschappen. Zelfs met slecht weer en golven, wat op het IJsselmeer zeker voor kan komen, blijft onze RIB boot ongekende prestaties leveren. Ervaar het zelf, en neem contact op bij een RIB huren Friesland.

RIB boot Friesland

De RIB boot dankt zijn stabiliteit aan de brede rand. Toch is niet iedere RIB boot hetzelfde en kunt u niet van iedere RIB dezelfde eigenschappen verwachten. Bij een RIB huren spelen ook andere zaken een rol. U kunt voor een RIB boot Friesland vertrouwen op onze moderne apparatuur die aanwezig is. Wanneer u een RIB boot met navigatieverlichting, marifoon, kaartplotter en dieptemeter nodig heeft, dan schakelt u Werkboot.nl in. Ook bij specifieke wensen, zoals RIB huren Friesland met zwaailicht, megafoon, AIS (Automatic Identification System) of wat dan ook, wij kunnen u helpen. Uiteraard bevat iedere RIB boot een veiligheidspakket zoals EHBO doos, brandblusser en nood peddels.

Praktische zaken

Wij zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, maar doordat Friesland een echte water provincie is, zijn wij er veel aanwezig. Onze RIB met trailer kan in het hele land ingezet worden. Laat ons weten waar en wanneer u de RIB nodig heeft, en wij regelen de rest. Wij zijn VCA* gecertificeerd en onze schippers hebben alle benodigde diploma’s en certificaten. U kunt ook een RIB zonder schipper huren, maar u dient wel een RIB vaarbewijs te hebben. Huurt u bij ons een boot met schipper, dan is de boot ook casco en P&I verzekerd. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat. De prijs is afhankelijk van onder andere het type boot en de huurtermijn. Een RIB huren kan al vanaf 250 euro per dag. Vraag direct uw offerte aan, of neem contact op bij eventuele vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Rib boot huren in Friesland

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

De RIB's uit onze vloot

Bekijk hier de rib's uit onze verhuurvloot. Naast deze rib's bestaat onze vloot uit tal van andere vaartuigen. Staat uw gewenste vaartuig er niet bij? Bekijk hier onze gehele vloot. Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 2x 150pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 2x 150pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 115pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
115pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 90pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
90pk

Bekijk de details
Gemini WR650 RIB 150pk

Lengte: 6,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Duarry RIB 300pk

Lengte: 7,30 meter
Vermogen: 310pk

Bekijk de details

Meer weten over het huren van een RIB?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.