Rigid Inflatable Boat

RIB huren Zeeland

Op zoek naar een RIB huren Zeeland? Maak uw keuze uit onze professionele vloot RIB’s die voor talloze doeleinden inzetbaar zijn. Van inspecties of patrouilles tot filmopnames op een camera boot of vervoer van personen of goederen over het water; een RIB huren in Zeeland bij Werkboot geeft u een zorgeloze ervaring. Onze verhuurvloot bevat RIB’s tussen de 5-8 meter en met een vermogen van 90 tot maar liefst 300 pk. Bent u op zoek naar een RIB in Zeeland voor een dag, enkele dagen, weken of zelfs maanden? En met of zonder schipper? Neem dan zeker contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bieden wij diverse diensten in combinatie met een snelle RIB. Zo kunt u bijvoorbeeld een reddingsboot met bemanning bij ons huren. Onze vaartuigen worden uitsluitend voor bedrijfsmatige activiteiten verhuurd.

Motorboot huren Zeeland

Zeeland is één van de waterrijkste provincies van Nederland. Logisch dus dat Werkboot.nl voor een RIB huren in Zeeland ingeschakeld wordt. Wij worden veel door diverse overheidsdiensten en het bedrijfsleven ingeschakeld. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor een RIB huren in Zeeland. Goed om te weten bij een motorboot huren in Zeeland is het volgende:

  • Wij zijn VCA* gecertificeerd.
  • Voor het besturen van een RIB boot is een vaarbewijs verplicht.
  • De uitrusting van de RIB boten verschilt, geef gerust uw wensen door.
  • Indien de RIB uitgerust is met marifoon, is een marifooncertificaat verplicht.
  • U kunt een van onze RIB’s in Zeeland huren voor zelf varen of met schipper.

Rib huren Zeeland

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

RIB huren met schipper Zeeland

Gewenste uitrusting voor RIB huren in Zeeland

Van navigatieverlichting voor varen in het donker tot navigeren middels een kaartplotter, de uitstekende uitrusting is een van de redenen waarom organisaties als de politie en brandweer, en veel bedrijven in de infrastructuur voor ons kiezen. Iedere RIB is uitgerust met de benodigde veiligheidsmiddelen zoals brandblusser, EHBO doos en noodpeddels. Overigens zult u de noodpeddels niet snel nodig hebben. Al onze boten worden periodiek gecontroleerd en worden goed onderhouden. Wij garanderen een hoge bedrijfszekerheid voor bootverhuur in Zeeland. Kiest u voor een RIB boot huren bij Werkboot dan gaat u zorgeloos en veilig te water.

Rib huren in Zeeland met of zonder schipper

Wanneer u zelf niet over een vaarbewijs beschikt, of liever het besturen van de boot aan een professionele schipper overlaat, dan kan dit. U huurt dan de RIB met schipper. Onze schippers zijn uitermate goed geschoold. Wij zijn gecertificeerd in scheepvaartbegeleiding, en hebben ervaring in de meest uiteenlopende werkzaamheden. Ook wanneer u een schipper in Zeeland zoekt, maar geen boot hoeft te huren, kunt u enkel een schipper huren. Wij hebben ervaring in het besturen van grote werkschepen en patrouilleboten en uiteraard alle soorten kleinere schepen. Wij bieden schippers die beschikken over:

  • Groot vaarbewijs;
  • Rijnpatent;
  • Radarpatent;
  • Marifoonbewijs;
  • Klein vaarbewijs.

Goed om te weten: we hebben in vrijwel alle bekende wateren in Nederland al wel eens gevaren. Kennis over de meeste gebieden is hierdoor goed aanwezig. Vandaar dat een RIB huren Rotterdam of RIB huren Friesland ook een veelgemaakte keuze is.

Boot huren Middelburg, Oosterschelde of andere locatie

Wilt u een boot huren in Middelburg, voor op de Oosterschelde of op een andere locatie? Welke locatie u wilt, wij leveren de boot op de afgesproken tijd en plaats. U kunt bij het huren van de motorboot, ook de boot bij ons afhalen in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit kan alleen indien u met een boottrailer overweg kunt en het vereiste rijbewijs heeft. Overleg de mogelijkheden bij een kennismaking. Wij maken dan direct de offerte voor u op en bekijken de beschikbaarheid op basis van de door uw gewenste data.

Offerte aanvragen
Binnen 1 dag een vrijblijvende prijsopgave

Rib boot huren in Zeeland

De RIB's uit onze vloot

Bekijk hier de rib's uit onze verhuurvloot. Naast deze rib's bestaat onze vloot uit tal van andere vaartuigen. Staat uw gewenste vaartuig er niet bij? Bekijk hier onze gehele vloot. Of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 RIB 300pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300pk

Bekijk de details
Gemini WR780 2x 150pk

Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 2x 150pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 115pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
115pk

Bekijk de details
Gemini WR550 RIB 90pk

Lengte: 5,50 meter
Vermogen:
90pk

Bekijk de details
Gemini WR650 RIB 150pk

Lengte: 6,50 meter
Vermogen:
150pk

Bekijk de details
Duarry RIB 300pk

Lengte: 7,30 meter
Vermogen: 310pk

Bekijk de details

Meer weten over het huren van een RIB?

Neem contact op met Martijn, hij weet er alles van. Vul het formulier in en hij neemt contact met u op.

Meer weten


Martijn de Vries
[email protected]
+31 (0)85 864 00 15